VIIKON TYTT√Ė

2015 (2)
2014 (11)
2013 (8)

tiistai, 22. lokakuuta


Olipas pakko tulla kertomaan viikonlopustani tänne blogiin.
Yksinhuoltajana nämä syksyt ovat jotenkin kauhean yksinäistä aikaa.Varsinkin kun lapsoset ovat isällänsä niin pimeinä iltoina tämä seksuaalinen nainen kaipaa miehen lämpimään kainaloon..
Mutta itse asiaan..k√ɬ§velinp√ɬ§s perjantaina t√ɬ∂iden j√ɬ§lkeen seksiliikkeen ohitse ja jokin kumma veti mua sinne liikkeen sis√ɬ§√ɬ§n. Ehk√ɬ§ olin utelias tiet√ɬ§m√ɬ§√ɬ§n mit√ɬ§ siell√ɬ§ oli tai sitten etsin ep√ɬ§toivoisesti jotain lohduttajaa kun t√ɬ§t√ɬ§ selibaattia on kest√ɬ§nyt jo tovi. 
Liikkeestä löytyikin varsin mielenkiintoisia välineitä ja rohkeasti ostin muutaman lelun itsellennekin mainitakseni yhden niistä eli GEISHAKUULAT. Siinä kun telkkua illalla katsellessa pullautteli kuulia sisään ja ulos niin harmittelin miksi en ollut ikinä aikaisemmin tätä keksinyt!
Olin kuulien hurmassa koko viikonlopun treenaten lantionpohjan lihaksiani.Voisin kertoa myös muista ostamistani leluista sinulle henkilökohtaisesti tekstiviestien merkeissä..ehkä se johtaa siihen, että olen pian kullisi huumassa ei pelkästään kuulien ;)
Tekstaa tytölle: GITTA ja viestisi numeroon 179300 (2.5e).

Kirjoittanut: klo
 
Uutuus! Tytöt nyt livenä selaimessasi..chattaa vaikka tabletilla!
http://www.seksimummot.fi/

www.ennustajat.fi - Palvelua 24h 0700-9-1313

http://www.viihdelinjat.fi/
http://www.paratiisi.fi/oma/index.php
http://www.pornoo.fi/
http://www.gaysex.fi/
http://www.paratiisi.fi/audiosex.php
http://www.paratiisi.fi/takuupanot.php
Uutta!