VIIKON TYTT√Ė

2015 (2)
2014 (11)
2013 (8)

perjantai, 7. marraskuuta

Tulin kertomaan sulle mitä tapahtui tässä yksi päivä, kun olin menossa töistä kotiin. Siinä autossa liikennevaloissa mun viereen tuli sellanen upea musta bemari missä oli kyydissä tyylikäs mies. Katsoin tätä miestä ja se katsoi mua. Siinä jotenkin vaistomaisesti kaivoin mun tissin esiin ja nuolasin sen miehen katsoessa mun nänniä..Se mies katsoi mua silmät pyöreenä ja kun valo vaihtui vihreään mä kaasutin pois. Mies jäi suu auki liikennevaloihin, oli niin hämmentynyt. Alkoikohan sillä seisomaan? hmm..
P√ɬ§iv√ɬ§ sitten jatkui ja p√ɬ§√ɬ§sin kotiovelle. Avasin oven ja kuulin √ɬ§hkint√ɬ§√ɬ§ ja naimisen √ɬ§√ɬ§ni√ɬ§..hiivin mun k√ɬ§mppiksen ovelle mik√ɬ§ oli raollaan ja kurkkasin sis√ɬ§√ɬ§n..siell√ɬ§ se oli kontillaan ja isokyrp√ɬ§inen mies takoi sit√ɬ§ takaap√ɬ§in.Se oli mielett√ɬ∂m√ɬ§n kiihottava n√ɬ§ky ja m√ɬ§ kostuin hetkess√ɬ§. En voinut muuta kuin ty√ɬ∂nt√ɬ§√ɬ§ sormet mun pikkareiden sis√ɬ§√ɬ§n ja alkaa hieromaan mun klittaa. Mies nussi mun frendi√ɬ§ ja m√ɬ§ runkkasin salaa oven takana. Frendi sai orkun ja ulvoi siell√ɬ§ sen omassa huoneessaan ja sperma lensi  pitkin sen persett√ɬ§. Se n√ɬ§ky sai mut niin kiihottumaan ja  mut valtasi my√ɬ∂s hyv√ɬ§nolontunne ja me huudettiin orkuista yht√ɬ§aikaa..Kuulikohan ne mut??
Jos sulla on samanlaisia kokemuksia niin olisi tosi kiihottavaa kuulla niistä ja voisin ehkä sullekin vilautella :) t. Anja
Tekstaile mulle ANJA ja sun viesti mulle numeroon 179300 (2,5e) tai jälkikäteen erillislaskutettavaan numeroon 0447199859 (1,9e) Kuvani saat kännykkään viestillä SEXKUVA ANJA (3e)
 

Kirjoittanut: klo

1 kommenttia:

arto levä kirjoitti...
Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

torstai, 13. marraskuuta

 
Uutuus! Tytöt nyt livenä selaimessasi..chattaa vaikka tabletilla!
http://www.seksimummot.fi/

www.ennustajat.fi - Palvelua 24h 0700-9-1313

http://www.viihdelinjat.fi/
http://www.paratiisi.fi/oma/index.php
http://www.pornoo.fi/
http://www.gaysex.fi/
http://www.paratiisi.fi/audiosex.php
http://www.paratiisi.fi/takuupanot.php
Uutta!