VIIKON TYTTÖ

2015 (2)
2014 (11)
2013 (8)
Haku blogikirjoituksista termillä
"18v":

maanantai, 18. elokuuta

Mä oon Saana, 18v tyttö joka haluais kokeilla vähän kaikenlaista.. Siis sellasta ihanan villiä :) Mikään kauheen kokenut mä en oo mut sehän tarkoittaa just sitä, että kokeilunhaluja on aivan valtavasti. 

Pikapanotkin on jees, mut jos mä saan päättää niin homma on ihan muuta, mielummin kunnon naimista oikein pitkän kaavan mukaan.. Voidaan vaikka kokeilla kummalta loppuu puhti ensin, melkein uskallan lyödä vetoo siitä, että mä jaksan pidempään. Mut saathan sä tietty osoittaa mun olevan väärässä ;)

Miehelle mulla ei oo silleen mitään vaatimuksia, ei siis ikätoivetta tai vastaavaa. Tykkään jos mies on siinä suhteessa samanlainen kuin mä, että ois valmis vähän kaikkeen.. Kiva, fiksu ja rohkee tyyppi ois mun makuun. Ja tietty ois täydellistä jos mies tykkää sirosta, timmistä ja tiukasta, sit mä oisin sen miehen makuun :)

Jos sä haluut nähdä enemmän musta niin pimppikuvan saa viestillä KUVA SAANA joko nrosta 179300 tai sit nrosta 044 7199 859, videon taas saa sit viestillä VIDEO SAANA. Ja viestiä voit laittaa mulle kans jompaan kumpaan numeroon ja aloita viesti mun nimellä :)
 

Moido mussukat, ollaan yhteyksissä!

T. Saana
Kuvan tilaus 3€, videon tilaus 6€ ja viestit tytölle numeroon 179300 2,5€ ja numeroon 0447199859 1,9€.
Kirjoittanut: klo    kommentoi

maanantai, 9. syyskuuta

Moi!!!

On niin siistii päästä kirjottamaan tähän blogiin nyt ihan ensimmäisenä mimminä :)

Mä alotin autokoulun pari kuukautta sitten ja oon ollu ihan täpinöissä. Autolla ajaminen onkin tosi siistiä! Mulla on tosi kiva ja komee autokouluope, joka on mua reilu parikymmentä vuotta vanhempi. Se on ihan älyttömän flirtti tyyppi ja mä oon flirttaillu sille ihan täysillä takasin ;) Se on kyllä varattu mies, mutta kai sitä saa vähän ajotunteja eroottisella latauksella piristää ;)

Mä en oo aikasemmin edes huomannu, miten kiinnostavia vanhemmat miehet onkaan!! Mutta nyt mä oon ihan niitten lumoissa :D Musta on tosi kiihottavaa huomata, miten vanhemmat miehet kattoo mua sillä silmällä ;) Ja mielelläni sitten annankin niille vähän jotain herkkua vaikka vilauttamalla vähän pikkareita minihameen alta...

Mun villi unelma oliskin, et tapaisin jonkun kivan miehen, jonka kanssa voisin päästä vähän pidemmälleki ku flirttailuasteelle ;) Jotenki tä ihanan aurinkoinen ja lämmin syksy on saanu mut ihan kuumaks!

Nyt tää villikissa alkaa taas valmistautuu ajotunnille, kohta sitä taas mennään... 

Ps. Voit laittaa mulle viestii, jos sua vaikka kiinnostais opettaa mulle jotain muuta? ;) Kirjallisetki tulossa ja sparraajaa tarvittais... :D

Terkuin Filippa, 18v

******************************************************************************
Voit lähettää tytölle viestin tekstaamalla FILIPPA ja oma viestisi hänelle numeroon 179300 (2.5e)
Kirjoittanut: klo    kommentoi
 
Uutuus! Tytöt nyt livenä selaimessasi..chattaa vaikka tabletilla!
http://www.seksimummot.fi/

www.ennustajat.fi - Palvelua 24h 0700-9-1313

http://www.viihdelinjat.fi/
http://www.paratiisi.fi/oma/index.php
http://www.pornoo.fi/
http://www.gaysex.fi/
http://www.paratiisi.fi/audiosex.php
http://www.paratiisi.fi/takuupanot.php
Uutta!