VIIKON TYTTÖ

2015 (2)
2014 (11)
2013 (8)
Haku blogikirjoituksista termillä
"kokeilunhaluinen":

maanantai, 18. elokuuta

Mä oon Saana, 18v tyttö joka haluais kokeilla vähän kaikenlaista.. Siis sellasta ihanan villiä :) Mikään kauheen kokenut mä en oo mut sehän tarkoittaa just sitä, että kokeilunhaluja on aivan valtavasti. 

Pikapanotkin on jees, mut jos mä saan päättää niin homma on ihan muuta, mielummin kunnon naimista oikein pitkän kaavan mukaan.. Voidaan vaikka kokeilla kummalta loppuu puhti ensin, melkein uskallan lyödä vetoo siitä, että mä jaksan pidempään. Mut saathan sä tietty osoittaa mun olevan väärässä ;)

Miehelle mulla ei oo silleen mitään vaatimuksia, ei siis ikätoivetta tai vastaavaa. Tykkään jos mies on siinä suhteessa samanlainen kuin mä, että ois valmis vähän kaikkeen.. Kiva, fiksu ja rohkee tyyppi ois mun makuun. Ja tietty ois täydellistä jos mies tykkää sirosta, timmistä ja tiukasta, sit mä oisin sen miehen makuun :)

Jos sä haluut nähdä enemmän musta niin pimppikuvan saa viestillä KUVA SAANA joko nrosta 179300 tai sit nrosta 044 7199 859, videon taas saa sit viestillä VIDEO SAANA. Ja viestiä voit laittaa mulle kans jompaan kumpaan numeroon ja aloita viesti mun nimellä :)
 

Moido mussukat, ollaan yhteyksissä!

T. Saana
Kuvan tilaus 3€, videon tilaus 6€ ja viestit tytölle numeroon 179300 2,5€ ja numeroon 0447199859 1,9€.
Kirjoittanut: klo    kommentoi

tiistai, 24. kesäkuuta

 Ihanaa kesää kaikille miehille,


Mulla alkoi kesäloma juhannukselta, sen olin vielä töissä tiiviisti. Mutta nyt repes ilottelu! Olen menossa mökille ainakin viikoksi ja sinne minä kaipaan seurakseni ihanan miehen. Ilmat eivät vaikuta suosiollisilta,  mutta ei anneta sen haitata. 
Olen 30+  sellainen aito punapää, sexikäs pörröpää ja molemmista päistä. Luonteeltani olen iloinen ja seurallinen ja kiiheä sängyssä, eikä tarvita edes sänkyäkään Emoji 

Mutta yksin ei ole kiva,  joten uskaliaat miehet, nyt olisi elämäsi tilaisuus karata kotoa tänne mun salaiseen puutarhaani, veden äärelle. Ja jos olet vapaa, niinkuin minäkin, niin saat jäädä pidemmäksikin aikaa. Ajattele..siellä me yhdessä kirmataan alasti päivät pitkät. Ainoa toiveeni on, että olet kutakuinkin täyspäinen, eikä alko ole ongelmasi. Sitä toki maistelemme kohtuudella.

Olen erittäin sexuaalinen ja kokeilun haluinen,  monta ihanaa asiaa miehen kanssa on vielä kokematta. Ja toivoisinkin, että sinäkin olisit edes osittain samaa maata mun kanssani. 
Pidän taatusti sinusta hyvää huolta ja saat elämäsi hemmottelut.  Ja toivottavasti minäkin saan sinulta. Erityisen innostunut olen suusexistä ja siinä olen huippu hyvä Emoji  sen tiedät vasta sitten, kun tulet kokeilemaan .

Olen aivan täpinöissäni jo, kun odotan sinun yhteydenottoasi, että päästään nautiskelemaan toistemme ihanasta seurasta.  Nopeat syövät hitaat kuten sanotaan,  niin että anna kuulua itsestäsi.

lomaterveisin pörrö :)
Tavoitat tämän naisen tekstiviestillä. Lähetä PÖRRÖ ja oma viestisi hänelle numeroon 179300 (2.5e)
Kirjoittanut: klo    kommentoi
 
Uutuus! Tytöt nyt livenä selaimessasi..chattaa vaikka tabletilla!
http://www.seksimummot.fi/

www.ennustajat.fi - Palvelua 24h 0700-9-1313

http://www.viihdelinjat.fi/
http://www.paratiisi.fi/oma/index.php
http://www.pornoo.fi/
http://www.gaysex.fi/
http://www.paratiisi.fi/audiosex.php
http://www.paratiisi.fi/takuupanot.php
Uutta!