VIIKON TYTTÖ

2015 (2)
2014 (11)
2013 (8)
Haku blogikirjoituksista termillä
"suuseksi":

keskiviikko, 30. heinäkuuta

Hei!

Olen Jutta, jo kypsempään ikään ehtinyt rehevä, isorintainen nainen. Nautin seksistä sen kaikissa muodoissa, nuoret miehet ovat innokkuutensa takia heikkouteni.. Toki pidän vanhemmistakin miehistä jos heistä löytyy sitä samaa innokkuutta ja rohkeutta kuin nuorista En kaipaa enää mitään vakavaa, aion vain nauttia elämästäni ja niistä miehistä joita se eteeni tuo.

Seksissä pidän eniten kunnon suuseksistä ja haluankin, että molemmat laukeavat jo siinä ensimmäisen kerran.. Sen jälkeen voikin naida niin kiihottavan kovaa vaikka kumpaankin reikään Pidän myös roolileikeistä ja leluista, sitomisesta kiihottavan tekee se että siinä on vapaat kädet kiusata toinen aivan hulluuden partaalle. Jos nätisti pyytää niin ehkä annan Sinun laukaista kyrpäsi..

Viestiä voi lähettää sekä numeroon 179300 että 044 7199 859, viestin ensimmäiseksi sanaksi vain Jutta niin pääsemme puhumaan privaatisti. 
Kuvaa minusta saa viestillä KUVA JUTTA tai KUVA JUTTA2  

Jos taas haluat nähdä mitä tykkään tehdä miehen kanssa niin viestiin voi kirjoittaa
MATUREVIDEO JUTTA11
tai
MATUREVIDEO JUTTA12 ja numero on 179300.

Nautitaan tästä ihanan kuumasta kesästä ja toisistamme..

-Jutta
 
 
Kirjoittanut: klo    2 kommenttia

tiistai, 24. kesäkuuta

 Ihanaa kesää kaikille miehille,


Mulla alkoi kesäloma juhannukselta, sen olin vielä töissä tiiviisti. Mutta nyt repes ilottelu! Olen menossa mökille ainakin viikoksi ja sinne minä kaipaan seurakseni ihanan miehen. Ilmat eivät vaikuta suosiollisilta,  mutta ei anneta sen haitata. 
Olen 30+  sellainen aito punapää, sexikäs pörröpää ja molemmista päistä. Luonteeltani olen iloinen ja seurallinen ja kiiheä sängyssä, eikä tarvita edes sänkyäkään Emoji 

Mutta yksin ei ole kiva,  joten uskaliaat miehet, nyt olisi elämäsi tilaisuus karata kotoa tänne mun salaiseen puutarhaani, veden äärelle. Ja jos olet vapaa, niinkuin minäkin, niin saat jäädä pidemmäksikin aikaa. Ajattele..siellä me yhdessä kirmataan alasti päivät pitkät. Ainoa toiveeni on, että olet kutakuinkin täyspäinen, eikä alko ole ongelmasi. Sitä toki maistelemme kohtuudella.

Olen erittäin sexuaalinen ja kokeilun haluinen,  monta ihanaa asiaa miehen kanssa on vielä kokematta. Ja toivoisinkin, että sinäkin olisit edes osittain samaa maata mun kanssani. 
Pidän taatusti sinusta hyvää huolta ja saat elämäsi hemmottelut.  Ja toivottavasti minäkin saan sinulta. Erityisen innostunut olen suusexistä ja siinä olen huippu hyvä Emoji  sen tiedät vasta sitten, kun tulet kokeilemaan .

Olen aivan täpinöissäni jo, kun odotan sinun yhteydenottoasi, että päästään nautiskelemaan toistemme ihanasta seurasta.  Nopeat syövät hitaat kuten sanotaan,  niin että anna kuulua itsestäsi.

lomaterveisin pörrö :)
Tavoitat tämän naisen tekstiviestillä. Lähetä PÖRRÖ ja oma viestisi hänelle numeroon 179300 (2.5e)
Kirjoittanut: klo    kommentoi

torstai, 19. kesäkuuta

Juhannus tulossa ja minä täällä olen vielä yksin, entä sinä ? Olisi kyllä aivan ihanaa jos minulle löytäisin näin juhannusheilana ;) Olen hellyydestä ja läheisyydestä nauttiva vanhempi aikuinen nainen. Sinun ikälläsi ei ole kovasti väliä..
Nuoremmat on niin kovia paneskelemaan ja niin usein.. Ajatus jo nuoremmasta miehestä sängyssäni saa alapääni kostumaan.. Olisin niin innoissani ja halukkaasti mukana, että et varmasti jäisi kylmäksi, minun käsittelyssäni.. Kokeillaanko ?
Vaikka olenkin jo vanhempi nainen, niin pilluni on hyvässä kunnossa, tiukkakin vielä. Nautin suunnattomasti molemminpuoleisesta suuseksistä ja haluan että sinä nauttisit ahnaista huulistani munallasi ja samalla minä saisin nauttia sinun huulista vitullani, ihana ajatus, eikö ? Tarjolla on myös kaunis pyöreä peppuni, jota mielelläni levittelen ja esittelen sinulle estoitta.. Kyllä tässä kuumenee koko nainen tätä kirjoittaessa, kyllä minä tarvitsen miestä..  Oletko sinä minun juhannus-seurani ?? t.ULPU
Tavoitat Ulpun tekstiviestillä, lähetä ULPU ja oma viestisi hänelle numeroon 179300 (2.5e).
 

Kirjoittanut: klo    kommentoi
 
Uutuus! Tytöt nyt livenä selaimessasi..chattaa vaikka tabletilla!
http://www.seksimummot.fi/

www.ennustajat.fi - Palvelua 24h 0700-9-1313

http://www.viihdelinjat.fi/
http://www.paratiisi.fi/oma/index.php
http://www.pornoo.fi/
http://www.gaysex.fi/
http://www.paratiisi.fi/audiosex.php
http://www.paratiisi.fi/takuupanot.php
Uutta!